Circle Of Creation


Omringd door de energie van speciaal geselecteerde stenen en andere magie zullen we in een tijdsbestek van ongeveer anderhalf tot twee uur kijken naar waar we staan, wat we willen veranderen voor onszelf en wat we willen bekrachtigen. En dat in de prachtige setting van een mooie, knusse Yurt in Tinte (Brielle).

Onder leiding van de energie van het moment zal ik een geleide meditatie geven waarin we door onze innerlijke wereld gaan reizen en de schatten die daar verborgen liggen ontsluieren. We zullen actief ruimte gaan maken in onszelf en ons leven om al het nieuwe moois wat we aan gaan trekken te kunnen ontvangen!

En hoe mooi is dat om te doen in december, de tijd waarin we naar binnen keren en nadenken over het leven. En nieuwe plannen maken voor het nieuw te starten jaar. Deze mooie workshop gaat je daar zeker bij ondersteunen

(Ook tijdens de 1 day retreat op 29 juni is Marielle met een Circle aanwezig)

.Na afloop is er gelegenheid om na te praten met elkaar, je vragen te stellen en te snuffelen tussen de magische stenen voor verkoop. Voor wie behoefte heeft is er na afloop tijd beschikbaar voor een korte kaartlegging om jouw reis van de avond verder te duiden en eventueel handvatten mee te geven om je intenties nog meer kracht bij te zetten.

Over Marielle Diemel:

Ik heb hard gewerkt om mijn gevoeligheid te begrijpen, te accepteren en te gebruiken. Deze ervaring zet ik sinds 2010 in voor mijn werk als coach, medium en trainer.

Inmiddels weet ik dat ik altijd de energie van een mens en situatie zie. Een ‘geest’ is slechts één van de vele vormen waarin energie zich manifesteert. In het dagelijks leven en in mijn werk heb ik vooral te maken met het zien, lezen en interpreteren van de energie van de persoon die tegenover me zit en de situaties waar zij in zitten.
Doordat ik met mijn ‘energetische blik’ een extra visie heb en ben getraind in de interpretatie en de verwoording daar van, ben ik in staat de ander een helder beeld te geven van waar ze zich bevinden en waar ze zichzelf eventueel blokkeren.
Met die extra visie (wat ik ook wel reading noem) en mijn ervaring in coaching kan ik een client snel en accuraat begeleiden in hun proces en hen helpen te komen waar ze heen willen.

Of dat nu gaat over het (leren) omgaan met hooggevoeligheid, herstel van burnout, het omgooien van werk of privéleven; de expertise die ik kan bieden is vaak een dankbaar houvast voor hen die bereid zijn hun leven te veranderen ten behoeve van hun eigen geluk.”

 

Ademlessen of Workshop

Deze ademlessen zijn voor tieners, jongeren en volwassenen. 

 

Tijdens deze lessen krijg je een aantal ademoefeningen aangereikt waardoor je de adem beter leert gebruiken en in kan zetten in tijden van spanning.

De meeste mensen zijn zich niet bewust van hun adem omdat het iets is wat vanzelf gaat. Toch is het een heel belangrijk onderdeel van je bestaan.

 

Veel mensen ademen zelfs niet goed. Zij ademen in en trekken ook hun buik in,terwijl bij een goede ademhaling de buik bij een inademing juist naar buiten komt.

 

Veel spanningsklachten zie je terug in de ademhaling. 

De ademhaling is hoog in de borst en vaak ook kort en snel.

Een diepe en langzame ademhaling bevordert het parasympathische zenuwstelsel. Dit staat in verband met herstellen, ontspannen en kalmeren.

 

Een goede ademhaling zorgt ervoor dat: 

- spanning in de spieren wordt losgelaten

- de bloeddruk omlaag gaat

- het spijsverteringssysteem wordt bevorderd

- het immuunsysteem verbeterd wordt

- concentratie en focus verbeteren

- en de toevoer van zuurstof naar de organen beter is.

 

Kortom, een hoop mooie voordelen.  

Je kunt deze lessen wekelijks volgen maar 12 oktober 2018 staat er ook een eenmalige workshop gepland. 


Bedrijven en vriendinnen

Binnen Yoga-Mudra is een afdelingsuitje of een vriendinnenavond nu ook te boeken.

 

Er is plek voor 10 personen en tijdens deze avond gaan we aan de slag met Yoga Nidra, Mindfulness, Meditatie, Klankontspanning en Massage.

Bij binnenkomst is er koffie/thee met wat lekkers en na de workshop is er weer een theemoment. Tijdens dit moment is er ruimte om na te kletsen en/of een rondje Kletspot te doen. Een leuk spel met levensvragen of vragen m.b.t. zingeving.

Na deze avond ga je totaal ontspannen naar huis. 

 

Mail voor een offerte of vragen via het contactformulier op deze website. 


Massagespel

Van massage is bekend dat het lichaam ontspant.

 

Door samen met je kind te masseren zal de band versterken en zul je een moment van rust ervaren samen op de vaak druk ingeplande dagen.

 

Op scholen in de Scandinavische landen is massage een onderdeel van het lesprogramma op basisscholen.

Hieruit is gebleken dat de onderlinge relaties in de klas positief verbeteren en pestgedrag minder wordt.

Tijdens de yogalessen en workshops van Yoga-Mudra wordt al gebruik gemaakt van onderlinge massage. (op de kleding)

 

Nu kun je als ouder ook terecht  bij Yoga-Mudra !

Er is nu ook de workshop Massagespel voor ouders.

 

In deze workshop ga je met een partner (leuk voor een uitje met vriendinnen) massagespelletjes op elkaar oefenen. Deze massageoefeningen zijn goed in te zetten voor de ontspanning van je kind.

Denk bijvoorbeeld aan massage als slaapritueel na het voorlezen of als je merkt dat je kind onrustig is of laat je twee kinderen elkaar masseren voor een betere band.

 

Wat komt er aan bod:

- massage met handig spelmateriaal

- massage met een handpop

- massage op de rug n.a.v verhaaltjes

- simpele voetmassage

 

Op aanvraag bij minimaal 6 deelnemers. 

Staat er geen datum voor een workshop? Mail gerust,dan plannen we 'm samen in.