Docenten

 Karin de Man-Ram

  

Karin verzorgt de lessen voor kinderen van 8-13 jaar, 14-16 jaar en de jongeren, de Yoga Nidra & Klank lessen, Yoga Nidra voor kinderen, Adem Workshops en Meditatie lessen  

Daarnaast verzorgt Karin ook de Mind Walk Wandel Training en Bindweefsel Workshops en geeft zij trainingen voor docenten in het regulier onderwijs. Deze trainingen verzorgt zij in de studio.

Sinds juni 2020 is Karin Mind Walk Master Trainer en geeft de bijscholing Mind Walk Kids aan voor professionals.

 

Een paar keer per jaar verzorgt Karin sessies op maat. Alle opgedane kennis van Karin in de afgelopen 20 jaar kan worden meegenomen.

Naast haar werkzaamheden binnen Yoga-Mudra is Karin eigenaar van Hart en Moed Onderwijs.

Dit bedrijf is nog in voorbereiding. 

De bedoeling is dat zij daar zij scholen gaat begeleiden op het gebied van gesprekstechnieken, onderwijsvernieuwing, vitaliteitsprogramma voor leerkrachten, voorkomen van uitval door burn-out verschijnselen, yoga & ontspanning in de klas. 

 

 

 

Meer informatie over Karin is te vinden onder het kopje CV op de homepagina.

 


Martha Overes

  

Martha verzorgt de Mind Walk Kids lessen voor kinderen van 7-10 jaar en de workshops Yoga voor de Kinderopvang.

 

7 jaar lang heeft Martha de lessen voor Peuters, Ouder-Kind en Kinderen van 4-8 jaar gegeven binnen Yoga-Mudra.

 

Martha is 40 jaar werkzaam geweest in het basisonderwijs en heeft de opleiding voor  therapeutische Kinderyoga gedaan, yoga voor het Hoogsensitieve kind, de module Klank en Pedagogiek (werken met klankschalen) en Martha heeft onlangs de Mind Walk Kids bijscholing gevolgd bij Karin.