Zalig Zen App

Meditatie App

Zalig Zen: dé app waar je zen van wordt!

 

De anti-stress app Zalig Zen geeft jou alle tools om heerlijk te ontspannen voor, tijdens of na een lange werkdag.

Met meditaties, visualisaties, klanksessies, timergeluiden, een klant-en-klare bindweefseltraining, dagelijkse affirmaties. een E Book met een kant en klaar 5 weeks ontpanschema én instrumentale relaxmuziek van Fred Westra en Eline Bierling en gastdocenten, vind jij de ontspanning in je lijf weer helemaal terug.

Al kan ik je maar één ding meegeven, dan zou dat zijn, dat rust nemen zo  belangrijk is voor je mentale gezondheid en om een burn-out te voorkomen.

Kan jij wel een steuntje in de rug gebruiken om te ontspannen bij stress?

Zalig Zen helpt jou hier graag bij.

 Herken je dit?

 

  • Gespannen spieren
  • Te hoge of snelle ademhaling
  • Weinig tijd ervaren
  • Veel piekeren
  • Moeilijk kunnen ontspannen
  • Lastig in slaap komen
  • Veel last van stress

Wat als ik je vertel dat het ook anders kan?

 

Gun jezelf een pauzemoment. 

Het is belangrijk om goed voor jezelf te zorgen. Als je een vol gevoel in je hoofd hebt, zorgt de spanning daarvan voor een blokkade in geluk, gevoel van flow en ontspanning. Met de app creëer je weer rust door het inlassen van een dagelijks pauzemoment. Door dagelijks ontspanmomenten en meditaties in te bouwen in je schema, ontspant je zenuwstelsel, kalmeert je geest en zorg je voor meer energie en zelfvertrouwen.

Dit doe je bijvoorbeeld met hartcoherentie, meditatie en ademhalingsoefeningen in de app.

 


 

 

Wat vind je nog meer in de app?

 

Zalig Zen bevat een brede selectie aan kant-en-klare ontspanmomenten.

Zo vind je bijvoorbeeld ontspanningsoefeningen gericht op de ademhaling, affirmaties gericht op het manifesteren van een goede dag & dankbaarheid maar ook verschillende geleide meditaties.

 

Daarnaast bevat de app een kant-en-klare bindweefseltraining, die ervoor zorgt dat jouw bindweefselklachten, die voor veel spierspanning zorgen, verminderen.

 

  

"Wat heb je toch een fijne en rustgevende stem om naar te luisteren Karin."

 

 

Een persoonlijke coach op afstand.

 

Tijdens mijn werk bij Yoga Mudra, merkte ik dat mensen tijdens de lockdown-periodes alleen maar meer stress ontwikkelden, omdat sport- en yogascholen dicht waren. Ontspanmomenten vielen weg en de druk bouwde alleen maar meer op.

Daarom zocht ik een manier om bij de mensen thuis te komen. Eerst gaf ik online lessen, maar het nadeel hiervan is dat ze op een vaste tijd gegeven worden. In deze app volg jij de meditaties en video's geheel op eigen tempo en wanneer jij tijd hebt. Zelfs vlak voor het slapen gaan of bij het wakker worden.

Ook iedere dag zalig zen worden?

 

Je kan de app direct in de app-of playstore aanschaffen van een tegoed op je account of via credit card. 

Heb je de app eerst gedownload? Dan kan je na het downloaden op een meditatie met een slotje klikken en verschijnt het aanschafscherm.