Volwassenen


 Mind Walk Online

 

Online Wandeltraining: je ontvang 10 weken lang de Mind Walk Wandel Training. In de vorm van podcasts en filmpjes met aandacht voor: Meditatief Wandelen, Yoga Poses tijdens het wandelen, Bezinningsopdrachten en Meditatie.

Je wandelt op je eigen tijd en tempo en kan de gehele training zelfstandig volgen. Je hebt alleen een mobiel nodig + koptelefoon.

Elke les heeft een eigen thema waardoor deze wandeltraining een mooi zelfontwikkelingsprogramma is voor wandelliefhebbers.

 

 

 

  

 Mind Walk Kids Online Bijscholing

 

Online Bijscholing voor (Mind Walk) professionals.

Tijdens de online bijscholing krijg je een kant en klare 10 weekse cursus aangereikt waarmee je als Mind Walk Kids Trainer aan de slag mag gaan binnen jouw bedrijf, yogaschool, (natuur)coachpraktijk of met je klas. 

 

De training bestaat uit 3 webinars van zo'n 1,5 á 2 uur. Tussen de webinars in oefen je zelf met 2-4 kinderen een aantal opdrachten uit de reader. Zorg dus op tijd voor een groepje kinderen.

 

Bij deze online training zijn er 2 verplichte materialen van bij elkaar €35 die je aanschaft samen met de kosten voor deelname. (€235)

Wil je de cursus geven zoals deze kant en klaar aangeboden wordt, dan heb je nog een aantal kleine materialen aan te schaffen.

De links voor deze materialen krijg je in een mail na afloop van het eerste webinar.

 

Opgeven voor deze bijscholing? Mail dan even naar info@yoga-mudra.nl en geef even je naam, adres en bedrijfsnaam door voor op de factuur.

 

 

 

  

Workshop Bindweefsel

 

Tijdens de workshop Bindweefsel leer je met een aantal simpele materialen zelf zorg te dragen voor een soepel bindweefsel. Deze training is ook online te verkrijgen.

 

 

 

 

Soepel bindweefsel voorkomt klachten als:

- verklevingen

- stramme spieren

- moeilijk kunnen ontspannen

- spanningshoofdpijn

- slecht slapen

- pijn

- nek-rug  en schouderklachten

 Deze workshop is zo waardevol dat je er je hele verdere leven profijt van zal hebben.  

 

 

 

 

 

Yoga Nidra

 

Yoga Nidra is een meditatieve vorm van yoga. Je ligt heerlijk op je mat en wordt door mij meegenomen in een reis langs je lichaamsdelen, je adem en je voorstellingsvermogen. (visualisatie)

 

 

Yoga Nidra is wetenschappelijk bewezen als helende techniek bij regelmatige beoefening. Je komt door de vaste meditatievolgorde is een ontspanningsstaat tussen waken en slapen in. 

In die staat bevindt zich het zelfhelende vermogen van het lichaam. 

We gaan dan ook aan de slag met een positief besluit voor jezelf om dit te verankeren in die staat van ontspanning, waardoor het zelfhelende vermogen met jouw positieve besluit aan het werk mag gaan.

 

Yoga Nidra staat gelijk aan de rust van 4 uur slaap. Het vervangt NIET je slaap want tijdens de slaap zijn er andere processen gaande in het lichaam.

De ervaringen die deelnemers hebben na een Yoga Nidra sessie, die ik overigens eindig met een rustgevende klanksessie,  zijn als volgt:

- ik kan lastig ontspannen dus ik ben heel verbaasd dat ik nu 45-60 minuten stil gelegen heb,

- ik was niet echt in trance maar oh, wat is dit ontzettend ontspannend,

- ik ben echt in diepe trance geweest, ik heb geloof ik stukken gemist

- zijn er echt 45-60 minuten voorbij?

- dit heb ik echt vaker nodig,

- wat heerlijk om te ervaren dat ontspannen dus wel kan voor mij

- ik heb ADHD en verwachtte er niet veel van om rust te ervaren. Nou, dat is absoluut gelukt!

 

Je neemt voor deze sessie mee: een yogamat (het liefst twee, waardoor je echt zacht ligt) of een matrasje,   2 dekens, warme sokken en warme kleding (je ligt lang stil) en een knierol. (of strandhanddoek die opgerold kan worden)

Een flesje water wordt verzorgd en zal klaarstaan voor je.

Deze workshop is een MUST als je niet meer weet wat ontspannen is.

 

   

 

Slow Down Saturday & Volle Maan Sessie & Meditatie

 

Slow Down Saturday: op deze dag heb je de mogelijkheid om dichtbij huis een heerlijke verwen-dag voor jezelf te gaan ervaren.

Een 1 Day Retreat  met een verzorgde lunch, (dieetwensen kunnen doorgegeven worden) een milde bindweefsel yogales, een yoga nidra & klanksessie (zie uitleg hierboven) en een ademsessie.

 

Een retreat-dag waarbij je samen met je vriend(i)n of je zoon/dochter kan deelnemen voor een dag vol ontspanning en qualitytime.

Alleen ben je natuurlijk ook welkom zodat je tot jezelf kan komen en je kan ontdoen van de vele prikkels om je heen.

 

Voor deze dag neem je mee: een matrasje of twee yogamatten om zacht te liggen tijdens de yoga nidra & klanksessie, twee dekens, en een knierol of strandhanddoek om op te rollen en warme sokken en een warm vest. (je ligt bij yoga nidra lang stil) 

Een flesje water zal voor je klaar staan.

 

 

Volle Maan Sessie & Meditatie

 

Tijdens deze workshop schenken we aandacht aan het thema van de betreffende volle maan.

Het thema zetten we kracht bij door milde, zachte yoga-beweegvormen die het thema van de maan versterken. 

Tijdens de volle maan-meditatie & klanksessie worden er etherische olieën en edelstenen ingezet waardoor je dieper kan ontspannen.

We eindigen de avond met prachtige bewustzijnskaarten om te achterhalen of jouw intentie gemanifesteerd mag worden.

 

Voor deze dag neem je mee: een matrasje of twee yogamatten om zacht te liggen tijdens de meditatie & klanksessie, twee dekens, en een knierol (of strandhanddoek om op te rollen) en warme sokken en een warm vest. 

Een flesje water zal voor je klaar staan.

 

Heb je zelf een fijne edelsteen die je er bij deze sessie ook bij wilt hebben, neem deze gerust mee om op je mat neer te leggen.