Nieuws!! Verhuizing!!

Verhuizing voor Yoga-Mudra!

 

De lessen liggen stil maar het bedrijf zeker niet! Achter de schermen is er veel gaande waaronder het E book dat ik geschreven heb, de bindweefsel training die ik online aan het zetten ben, en ook de Mind Walk Kids Bijscholing voor professionals wordt omgezet naar online.

En "tussendoor" is dan ook de studio aan de Stationsstraat leeggehaald.

Zodra we weer groen licht krijgen voor binnensport, zal ik mijn lessen, workshops en trainingen op een nieuwe locatie gaan geven!

Ik ben blij met deze stap want ik heb bewust gekozen om het hebben van een eigen ruimte voor 24/7, los te laten.

Niet vanwege de lockdown of Covid-maatregelen maar omdat o.a:

* de ruimte te klein werd voor mijn doelen

* het centrum en de markt soms toch overlast aan geluiden heeft, zeker bij meditatie

* dat er geen parkeerplekken voor deelnemers aanwezig zijn

* het oude pand heel knus was maar ook koud en steeds meer gebreken krijgt

* het met 3 huurders in 1 pand, met verschillende huurdoeleinden, toch niet handig bleek te zijn

 

Op naar nieuwe kansen!

Het "toeval" is dat ik na de start van Yoga-Mudra in 2012 , 4 jaar in de Zomertuinen heb gehuurd en nu ook weer 4 jaar in het centrum heb gezeten.  En nu een nieuw avontuur waar ik ontzettend naar uit kijk.

 

Mijn droom was toen ik startte dat ik uiteindelijk workshops/trainingen kon geven met verzorgde lunches en waar alle benodigdheden zoals een bar, grote eettafel, catering, beamer, flip-over e.d. aanwezig waren.

Soms zijn er dus ook bij mij nog momenten waarbij ik de uitkomst 'zelf wil bepalen'.

Dat was in mijn geval:

* starten in 2012 met een gehuurde zaal bij een kinderfysiotherpeut voor de uren die ik lesgaf  

* dan naar een eigen (gehuurde) ruimte voor 24/7 met meer mogelijkheden

* en eigenlijk had mijn hoofd bedacht dat het dan nu tijd was om naar een grotere ruimte te gaan waar ik kon gaan groeien en uitbreiden met alle punten uit mijn droom.

 

Maar.....het beheren van een ruimte en investeren in allerlei dure apparatuur, verantwoordelijk zijn voor onderhoud, schoonmaak, voorraad e.d. is een baan op zich!

Dat heb ik nu al deels gemerkt in de Stationsstraat .

En....wil ik dit nog wel? 

En "moet" het dan allemaal van mezelf zijn?

En staat het alleen professioneel als je voor 24/7 een eigen ruimte hebt? 

 

Nee!

Mijn hele gevoel zei nee. 

Status en ego ben ik steeds meer aan het loslaten. Ik heb mezelf beloofd toen ik volledig als zzp-er ging werken, om mijzelf vrij te voelen, mijn eigen ritme te volgen en meer flexibiliteit te ervaren.

Helpt het hebben van zoveel verantwoordelijkheid daarbij?

Nee!

Weer een nee gaf mijn gevoel aan.

Ik wil me volledig focussen op de inhoud van de lessen, de kwaliteit van de lessen en workshops en op ontwikkelwerk. Ik heb nog zoveel ideeën voor meer e-books bv, meer readers voor yoga in het onderwijs en kinderopvang en ook nog heel wat bijscholingen ontwikkelen voor binnen het Mind Walk Concept in samenwerking met Mind Walk NL.  

 

Eind van het jaar, na mijn heerlijke cocon-maand december, kwam ik zoals elk jaar weer tot mooie antwoorden voor mijzelf. 

Hoewel ik al 1,5 jaar mijn blik gericht heb gehad op een andere ruimte, komt wat je wenst toch altijd onverwacht en gaat alles ineens heel snel.

 

 

 

 

  

 

 

Ik heb mijn nieuwe plek gevonden in Dorpshuis Hekelingen.

Een plek waar parkeerplaatsen aanwezig zijn, er een leuke lobby aanwezig is met bar en zitjes om voor of na de les lekker wat te drinken of te eten.

Tijdens de workshops/dagretreats zijn lunches (incl. dieetwensen) af te nemen evenals verse smoothies.

Ouders van kinderen die tijdens de les willen wachten, kunnen bij de bar zo'n heerlijke smoothie bestellen en even wegduiken in een goed boek. Jouw me-time is dus ook gegarandeerd.

 

Wat ik echt top vind is dat alle zalen in het dorpshuis geluiden tot 40 decibel tegenhouden, heerlijk stil dus!

Het dorpshuis biedt ook de mogelijkheden tot het gebruiken van materiaal en apparatuur dat aanwezig is zoals: statafels, beamer, flip-over en geluidsinstallatie indien nodig.

Lezen jullie tussen de regels door dat dit mijn droom was?

Hoe heerlijk is het dat alles wat ik graag wil straks kan en ik daar niet zelf verantwoordelijk voor ben qua onderhoud, aanschaf en beheer!

 

Daarbij kom ik even terug op het feit dat ons hoofd/ego vaak wil bedenken hoe het moet. Maar ook hier is voor mij de zoveelste bevestiging (haha ook ik blijf gewoon doorleren) dat als je wens/droom/intentie vol overtuiging en verlangen zit, het heus uitkomt alleen niet altijd via de weg, het tijdpad of de vorm zoals jij dat bedacht hebt.

 

Hierbij het nieuwe adres van de locatie van Yoga-Mudra:

 

Dorpshuis Hekelingen

Lede 13

3209 AT Hekelingen.

 

Hopelijk kunnen we gauw beginnen. Ik kan niet wachten!!

 

 

Liefs

Karin

www.yoga-mudra.nl