Circle of Creation

Omringd door de energie van speciaal geselecteerde stenen en andere magie zullen we in een tijdsbestek van ongeveer anderhalf tot twee uur kijken naar waar we staan, wat we willen veranderen voor onszelf en wat we willen bekrachtigen.En dat in een prachtige setting, nl een Yurt in Tinte (Brielle)

Onder leiding van de energie van het moment zal ik een geleide meditatie geven waarin we door onze innerlijke wereld gaan reizen en de schatten die daar verborgen liggen ontsluieren. We zullen actief ruimte gaan maken in onszelf en ons leven om al het nieuwe moois wat we aan gaan trekken te kunnen ontvangen!

En hoe mooi is dat om te doen in december, de tijd waarin we naar binnen keren en nadenken over het leven. En nieuwe plannen maken voor het nieuw te starten jaar. 

Deze mooie workshop gaat je daar zeker bij ondersteunen.

Na afloop is er gelegenheid om na te praten met elkaar, je vragen te stellen en te snuffelen tussen de magische stenen voor verkoop. Voor wie behoefte heeft is er na afloop tijd beschikbaar voor een korte kaartlegging om jouw reis van de avond verder te duiden en eventueel handvatten mee te geven om je intenties nog meer kracht bij te zetten.

Over Marielle Diemel:

Ik heb hard gewerkt om mijn gevoeligheid te begrijpen, te accepteren en te gebruiken. Deze ervaring zet ik sinds 2010 in voor mijn werk als coach, medium en trainer.

Inmiddels weet ik dat ik altijd de energie van een mens en situatie zie. Een ‘geest’ is slechts één van de vele vormen waarin energie zich manifesteert. In het dagelijks leven en in mijn werk heb ik vooral te maken met het zien, lezen en interpreteren van de energie van de persoon die tegenover me zit en de situaties waar zij in zitten.
Doordat ik met mijn ‘energetische blik’ een extra visie heb en ben getraind in de interpretatie en de verwoording daar van, ben ik in staat de ander een helder beeld te geven van waar ze zich bevinden en waar ze zichzelf eventueel blokkeren.
Met die extra visie (wat ik ook wel reading noem) en mijn ervaring in coaching kan ik een client snel en accuraat begeleiden in hun proces en hen helpen te komen waar ze heen willen.

Of dat nu gaat over het (leren) omgaan met hooggevoeligheid, herstel van burnout, het omgooien van werk of privéleven; de expertise die ik kan bieden is vaak een dankbaar houvast voor hen die bereid zijn hun leven te veranderen ten behoeve van hun eigen geluk.”